Menukort

Pak forventningerne væk og lad nysgerrigheden guide dig igennem GRAN Socials nye smagsunivers. 

"Når man finder restaurationsbranchen for stringent og mainstream, bliver man nogle gange nødt til at springe rammerne, starte forfra og komme på sit eget." 
- Jeppe, køkkenchef GRAN Social

Mere fokus på hygge

Lækre serveringer som bygger på hygge men er inspireret af bla. Asien, Sydamerika, Holland og krydret med stor erfaring og kærlighed for det nordiske køkken. 

Menukort

Socialmenuen

Hvorfor nøjes med én hovedret, når du kan prøve hele kortet?
Menukortet byder på 14 små og velsmagende serveringer.
Serveringerne kommer i 6 tematiserede heats.

Gør køkkenet opmærksom på eventuelle allegenér, menuen laves ikke vegansk.

Socials livretter

1 Heat bestående af 4 serveringer pakket med det bedste GRAN Social har at byde på. Mix og match selv dit næste heat med vores a la carte serveringer. 

Mix og match mellem á la carte serveringer

Vores á la carte serveringer er taget direkte fra vores serverings menu. Så har du fundet dine favoritter fra da du prøvede Socialmenuen, kan du selv mixe og matche imellem dem næste gang vi ses. Omvendt kan du også prøve et par af vores á la carte serveringer, før du tager hele oplevelsen. 

Dansk menukortEnglish menu

Drikkemenu

Vores drikkemenu består af et mix mellem tilsmagte cocktails, vin, vand og øl og er et godt eksempel på at drikkeoplevelsen kan løftes markant, når man ikke låses fast på en slags. Vi bestræber os på at lave en spændende og anderledes oplevelse, om du er til den med alkohol eller uden. 

Drikkekort

Menukort

bubble