Menukort

Pak forventningerne væk og lad nysgerrigheden guide dig igennem GRAN Socials nye smagsunivers. 

"Når man finder restaurationsbranchen for stringent og mainstream, bliver man nogle gange nødt til at springe rammerne, starte forfra og komme på sit eget." 
- Jeppe, køkkenchef GRAN Social

Mere fokus på hygge

Lækre retter som bygger på hygge men er inspireret af bla. Asien, Sydamerika, Holland og krydret med stor erfaring og kærlighed for det nordiske køkken. 

Menukort

13 og 8 serveringer

Hvorfor nøjes med én hovedret, når du kan prøve hele kortet?
Menukortet er opdelt i 13 og 8 lækre serveringer. Serveringerne kommer i hhv. 5 og 4 heats, fordelt i snacks, forretter, mellemretter, hovedretter og dessert. 

Mix og match mellem á la carte retter

Dansk menukortEnglish menu

Vores á la carte serveringer er taget direkte fra vores serverings menu. Så har du fundet dine favoritter fra da du prøvede vores 13-retters, kan du selv mixe og matche imellem dem næste gang vi ses. Omvendt kan du også prøve et par af vores á la carte retter, før du tager hele oplevelsen. 

Drikkemenu

Vores drikkemenu består af et mix mellem tilsmagte cocktails, vin, vand og øl og er et godt eksempel på at drikkeoplevelsen kan løftes markant, når man ikke låses fast på en slags. Vi bestræber os på at lave en spændende og anderledes oplevelse, om du er til den med alkohol eller uden. 

Drikkemenu

Midlertidig energitillæg
Fra den 5 oktober 2022 lægges der et midlertidig energitillæg på 5% til regningen. 
Tillægget fjernes så snart tingene igen normaliseres. 

Menukort

bubble